Συνάντηση με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, 11/12/2009

Συνάντηση εργασίας είχαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος και μέλη της Διοίκησης του ΣΕΒ με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, στο Υπουργείο, την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν από τη διοίκηση του ΣΕΒ, ο κ. Ευθύμιος Βιδάλης, Πρόεδρος του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ, καθώς επίσης τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ και του ΔΣ του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, κκ.: Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και Αναστάσιος Καλλιτσάντσης. Από πλευράς Υπουργείου μετείχαν η Υπουργός κ. Τίνα Μπιρμπίλη, οι Υφυπουργοί κκ.: Γιάννης Μανιάτης και Θάνος Μωραΐτης, καθώς και οι Γεν. Γραμματείς κ. Μαρία Καλτσά και κ. Κώστας Μαθιουδάκης και η Ειδική Γραμματέας Μαργαρίτα Καραβασίλη.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Δασκαλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχαμε με την Υπουργό και τους συνεργάτες της μια εγκάρδια και ουσιαστική συζήτηση. Διαπιστώσαμε την κοινή βούληση Κράτους και επιχειρηματικότητας να συνεργαστούν με στόχο μία Ελλάδα καθαρής ανάπτυξης. Στρατηγική επιλογή του ΣΕΒ για την έξοδο από την κρίση είναι η βιώσιμη ανάπτυξη –ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή και σεβασμό στο περιβάλλον.»

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνάντησης με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, ο κ. Δασκαλόπουλος έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:
 
Κατεβάστε το πλήρες κείμενο εδώ.